Intalniri cruciale intre greii PSD : Judetul Botosani de partea lui Dragnea in sedinta CEX de luni

0 953

PSD a convocat şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a tranşa situaţia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Şedinţa este convocată la solicitarea mai multor lideri ai PSD, între care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu sau Claudiu Manda, care au susţinut că situaţia din partid trebuie rezolvată de urgenţă. După informaţiile privind convocarea CExN, mulţi dintre miniştri au reacţionat prin mesaje pe Facebook.

O hartă a celor două tabere din PSD a fost făcută după mesajele care au venit din partea liderilor de filiale. Până în acest moment, ce care îl susțin pe Liviu Dragnea sunt președintele PSD Olt, Călărași, Dolj, Ialomița, Neamț, Ilfov, Sibiu, Satu Mare, Alba, Botoșani, Vaslui, Arad dar și Galați.

În cealaltă tabără sunt ce care îl susțin pe Mihai Tudose. Aceștia sunt cei din Dâmbovița, Constanța, Buzău, Brăila, Vrancea, Iași și Giurgiu.

Luni aceste tabere se vor confrunta în ședința Comitetului Executiv Național, care și-a schimbat deja ora. Aceasta nu va mai fi cum se spunea inițial la ora 14:00, ci la ora 16:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata