1 martie andrei

Alesii locali se intalnesc in sedinta festiva de Ziua Culturii Nationale

0 572

Aleşii locali se vor întâlni luni în şedinţă festivă de Ziua Culturii Naţionale de la ora 9.30. Invitaţi la şedinţă sunt poeţi din ţară dar şi de peste hotare. Consilierii vor aproba acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani laureatului Premiului Naţional de Poezie “Mihai Eminescu” pentru anul 2017.
Şapte poeţi sunt nominalizaţi în acest an la Premiul Naţional de Poezie-Opera Omnia : Nichita Danilov, Ovidiu Genaru, Nora Iuga, Ioan Moldovan, Aurel Pantea, Marta Petreuşi Liviu Ioan Stoiciu.

Gala de decernare a premiului va avea loc luni, 15 ianuarie 2018, ora 17, în sala de spectacole a Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani de la Casa de Cultură a Tineretului Botoşani. 35.000 de lei va fi valoarea Premiului Naţional de Poezie.

În cadrul Galei de decernare a Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu” pe anul 2017, Nicu LAlifantis va susţine un recital extraordinar cu spectacolul Madam Mon Amour. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Botoşani şi Fundaţia Culturală „Hyperion-c.b.” Botoşani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata