Intabulari gratuite la Cotusca

0 629

La sediul primăriei comunei Coțușca, județul Botoșani, sunt afișate rezultatele lucrărilor de înregistrare sistematică realizate prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF). PNCCF este susținut de Guvernul României, iar lucrările de cadastru general au fost finanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Botoșani.

 

simio cosma

Astfel, în prezența  autorităților locale, a reprezentanților OCPI Botoșani, precum și a prestatorului SC MOLDOCAD PLAN SRL s-a procedat la afișarea lucrărilor la sediul primăriei comunei Coțușca, pentru o perioadă de 60 de zile, interval în care persoanele interesate pot depune contestații sau cereri de rectificare pentru imobilele identificate. Aceste lucrări au fost începute și finanțate în cadrul Etapei a III de finanțare – 2018, demarată de ANCPI din venituri proprii. Ca urmare, au fost efectuate lucrări cu titlu gratuit pentru cetățenii  comunei Coțușca, fiind identificate un număr de  2149 imobile, cu o suprafață de peste 2503,11 ha.

 

Informăm pe această cale că obiectivul principal al PNCCF este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor (terenuri, clădiri și apartamente) din România, în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata