INEDIT Prima cartofisserie din Botosani. Produse proaspete de la furnizori locali -FOTO-

0 2.857

In dorinta de a veni cu noutati pe piata si de a oferi clientilor mereu produse de calitate doi tineri antreprenori au realizat un parteriat pentru a aduce botosanenilor prima cartofisserie.  Gabriel Pavel, care deține o firmă ce comercializează cartofi proaspeți curățați și ambalati în vid si Lucian Moisiu administratorul fast food-ului Olympic au vrut sa ofere botosanenilor prima cartofisserie unde vor comercializa cateva produse ce pot fi gasite in localuri cu acest profil. “Noutatea cu care vom veni noi pe piata este ca vom folosi cartofi fresh, naturali, si ca legumele sunt proaspete, sunt de la sera Agafton. Totul va fi proaspat in fiecare zi. Sortimente de cartofi cu tot felul de sosuri, la cutie, cu condimente, gen McDonalds, cartofi nugets, wedgies. De asemenea oferim si celelalte sortimente de produse fresh-uri, tortillas, tot cu cartofi fresh cu legumele proaspete. Pieptul de pui se face zilnic la gratar, tot pentru a oferi clientilor produse de cea mai buna calitate. Garantam atat pentru calitatea cat si pentru siguranta preparatelor noastre” a declarat Lucian Moisiu. Administratorul fast-food-ului a punctat faptul ca se aprovizioneaza de la furnizori locali incercand sa cumpere ingredinte proaspete dar si sa incurajeze economia locala. Si administratorul societatii PAG SRL sustine ca botosanenii vor putea cumpara preparate gustoase. “Incercam sa sustinem business-urile locale, aducand un plus de calitate si de prospetime in ceea ce priveste fast food-ul. Incercam sa facem ceva neconventional, adica ideea de fast food inseamna altceva, nu neaparat cartofi proaspeti. Incercam ceva inedit pentru a aduce intradevar produse de calitate clientilor, care astfel vor redescoperi treptat gustul adevarat al cartofilor praiti” a mentionat Gabriel Pavel. Locatia Olympic unde clientii vor descoperi noile produse se afla pe strada Primaverii, langa magazinul Profi de la Piata mica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata