O şoferiţă din Botoşani a provocat un scandal uriaș, după ce a fost surprinsă în timp ce şofa având un copil în braţe.

Femeia conducea pe Calea Naţională şi a fost fotografiată de un alt şofer, care susţine că aceasta era să îl lovească din spate. „Era în urma mea și nu era atenta era sa se izbească in mine și când a pus frână a scăpat copilul, care s-a lovit de bord”, spune cel care a făcut fotografia şi a postat-o pe Facebook.

Postarea a generat zeci de comentarii, unele în favoarea mamei, însă cele mai multe s-au referit la siguranţa în trafic atât a femeii şi copilului său, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

„Inconstienta….pura. Sa imi fie cu iertare, dar la asa ceva nu pot trece cu vederea. Sper sa vada cine trebuie postarea. Un numar de inmatriculare avem? MAMA esti si trebuie sa fi constienta ca acel copil depinde de siguranta care tu trebuie sa o asiguri. Inteleg, nu ai scaun special (e scump) dar poti sa il pui pe bancheta din spate si cu centura, poate nu va sta in centura dar macar e pe bancheta din spate”, se arată într-un comentariu.

„Probabil nu avea scaunul de mașină și poate i-a fost frica să-l lase pe bancheta din spate sa nu deschidă portiera in mers !Cred că dacă sunt blocate daca nu mă înșel ,tragi de doua ori și se deblocheaza …nu știu sigur !”, este un alt comentariu.