parlamentare sus
achitei top

Incepe receptia la Parcul Cornişa

0 1.608

Săptămâna viitoare comisia din cadrul primăriei va putea începe recepţia la Parcul de Agrement Cornişa. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Cătălin Flutur.

psd parl jos
„Data de 6 august înseamnă pentru noi convocarea comisiei de recepție. Am pregătit toate documentațiile pe care le-am armonizat, pentru că au fost o serie de intervenții care au excedat proiectului inițial. Am cerut Inspectoratului de Stat în Construcţii să ne dea om în comisie ca să facem toată partea de recepție”, a declarat Cătălin Flutur.În şedinţa extraordinară de Consiliu Local de joi  aleşii locali în cadrul unei rectificări bugetare vor aloca prin vot suma de aproximativ 945.000 de lei, bani necesari pentru autorizări, inclusiv pentru plata taxei la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

„Problema este să alocăm sumele necesare pentru a pune în funcțiune parcul de agrement Cornișa. O să vă dau două, trei exemple: va trebui să plătim cota ISC care e de 5% din valoarea lucrărilor finale. Dacă nu facem lucrul acesta, ISC nu ne va trimite reprezentant în comisia de recepție”, a precizat primarul municipiului. Acesta îşi doreşte ca recepţia să se încheie pe 31 august, însă acest termen depinde şi de cât de operativi vor fi membrii comisiei  de recepţie. „Am înţeles că în septembrie şi octombrie va fi o vară indiană şi vom avea timp să facem probele funcţionale. Asta ne dorim”, a mai precizat Cătălin Flutur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata