parlamentare sus
achitei top

Incepe un nou program de tip Rabla

0 626

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat, marți, că în această săptămână va semna finanțarea programului „Rabla pentru electrocasnice”, în valoare de 20 de milioane de lei. Programul presupune acordarea unui voucher pentru un obiect electrocasnic dus la casat.

psd parl jos

„Săptămâna aceasta voi semna finanţarea de 20 de milioane de lei pentru acest program. Ne vom întâlni cu producătorii de electronice şi electrocasnice, iar ulterior vom anunţa toate ecobonusurile pe care le vom acorda prin acest program. Programul Rabla pentru electrocasnice nu va fi numai pentru persoanele fizice, ci şi pentru instituţiile publice”, a declarat, marți, ministrul Grațiela Gavrilescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Gavrilescu a mai spus că nu a fost stabilită valoarea unui voucher ce se va acorda prin acest program.

De asemenea, ministrul a anunțat că instituția pe care o conduce are în vedere implementarea unui sistem de stații de reîncărcare a mașinilor electrice, program cu o finanțare de 20 de milioane de euro, precum și lansarea unui program privind echiparea locuințelor cu sisteme de celule fotovoltaice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata