Filme de Crăciun

0 416

Pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, platformele de streaming dar și televiziunea prin cablu oferă o mulțime de filme de Crăciun. De la aventură, la comedii romantice, de la ediții speciale, la desene animate, toate sunt menite să îi aducă pe cititori mai aproape de spiritul festiv.

 

Platformele de streaming dar și posturile de televiziune se bat în oferte pentru Crăciun. Iar pentru a intrat cât mai repede în atmosfera de sărbătoare, amatorii de filme sunt tentați cu comedii romantice, filme de aventură și desene animate.

 

Top 3 filme clasice de Crăciun

Potrivit site-urilor de profil, It’s a Wonderful Life continuă să conducă topurile celor mai vizionate filme clasice de Crăciun. Un film alb-negru din perioada de glorie a Hollywood-ului, privitorii îl vor îndrăgi pe James Stewart, în cel mai mare rol al carierei sale.

 

1. O viață minunată – It’s Wonderful Life

 

Un film alb-negru din perioada de glorie a Hollywood-ului, privitorii îl vor îndrăgi pe James Stewart, în cel mai mare rol al carierei sale. Personajul lui Stewart este salvat de un înger, într-o poveste care garantat va smulge și câteva lacrimi.

2. Colind de Crăciun – A Christmas Carol

Adaptarea britanică din 1951 a celebrei nuvele semnate de Dickens rămâne una extrem de populară în rândul iubitorilor de cinema.

3. Crăciun Alb – White Christmas

Tot un film din perioada clasică a cinematografiei hollywoodiene, este preferat de amatorii de musical-uri având pe coloana sonoră vocea inconfundabilă a lui Bing Crosby și Irving Berlin.

Top 3 comedii romantice noi

Comediile romantice sunt unul dintre genurile preferate în această perioadă. Iar Netflix a avut grijă să pună la dispoziția utilizatorilor platformei sale cât mai multe astfel de filme.

 

1. The Princes Switch

 

Filmul realizat, în parte, la Carei s-a bucurat de un real succes în rândul sătmărenilor care l-au și văzut încă din momentul în care acesta a devenit disponibil pe Netflix.2. Un prinț de Crăciun – A Christmas Prince

 

Tot o comedie romantică și tot cu membri ai unei case regale imaginare, A Christmas Prince a fost și el filmat, parțial, în România, iar cei care vor viziona filmul vor fi plăcut surprinși de scenele familiare din Castelul Peleș și din Palatul Bragadiru.

3. Moștenire de Crăciun – Christmas Inheritance

 

Tot o comedie romantică și tot pe Netflix, tot despre cum să te lași pătruns de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Top 3 desene animate, nu doar pentru cei mici

1. Cum a furat Grinch Crăciunul – How the Grinch Stole Christmas

 

Realizat în anii 2000, după cartea celebrului Dr. Seuss, cu vocea inconfundabilă a lui Anthony Hopkins și cu interpretarea magistrală a lui Jim Carrey, How the Grich Stole Christmas rămâne una dintre peliculele emblematice pentru sărbătorile de iarnă. Iar pentru fani, recent lansatul The Grinch promite să fie la fel, dacă nu și mai interesant prin animație.

2. Coșmar înainte de Crăciun – The Nightmare Before Christmas

 

Pentru cei care îndrăgesc viziunile gotice, și atunci când vorbim de Crăciun, The Nightmare Before Christmas, care poartă semnătura lui Tim Burton este desenul ideal. Un amestec de gotic, festivism și romantism, cam așa au descris criticii aventura lui Pumpkin King Jack Skellington, cel care vrea să umple orașul Halloween-ului de magia sărbătorilor de iarnă.

3. The Muppet: Colind de Crăciun – The Muppet Christmas Carol.

Ceva mai “în vârstă” decât primele două clasate, punerea în scenă a nuvelei lui Dickens de celebrele păpuși Muppet este preferată de toți cei care îi cunosc pe Kermit și Miss Piggy.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata