Fermierii încep să se dezică de liderul Dănuţ Andruş: „Ne-ai făcut de râs pe toţi”

0 332

Protestele fermierilor din Uniunea Europeană au fost analizate astăzi de parlamentul de la Strassbourg, dar fără nicio rezolvare.

Potrivit observatornews.ro, la noi au ajuns într-a opta zi, moment în care demonstranţii au început să se certe între ei. Mulţi îl acuză pe liderul lor, un fermier prosper din Botoşani, că nu le reprezintă interesele. Mişcarea de revoltă a continuat, însă, iar România a fost dată încă o dată peste cap.

Bărbatul care poartă cuşmă, Dănuţ Andruş, este liderul fermierilor protestatari, de care aceştia încep să se dezică, însă. „Să te duci cu 76 de revendicări pe masa unor guvernanţi mi se pare total aberant”, spune un fermier. „Luaţi în calcul că sunt mii de puncte. Nu 70 cât am pus noi, 70 şi de puncte”, a declarat Dănuţ Andruş, reprezentant al fermierilor.

Dănuţ Andruş este un fermier prosper din Botoşani, liderul unei asociaţii de prorprietari de terenuri agricoli din Moldova. În 2020, a candidat fără succes, din partea PSD, la primăria din Păltiniș, comuna unde locuieşte şi are afaceri. Liderul fermierilor şi-a încercat norocul şi la iUmor. Când i s-a amintit acest lucru într-o emisiune televizată s-a ridicat şi a plecat. „Ai plecat din platou, ne-ai făcut de râs pe toţi. Ce ţi-a arătat? Ţi-a arătat o filmare din iUmor”, spune un protestatar către Andruş.

Articol integral observatornews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata