locale psd
locale sus

ELSACO SOLUTIONS este instalator autorizat validat de AFM, în programul CASA VERDE FOTOVOLTAICE 2023

0 324

ELSACO SOLUTIONS este instalator autorizat, validat de Administrația Fondului pentru Mediu, în programul de finanțare Casa Verde Fotovoltaice privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.
Pe site-ul AFM s-au publicat instrucțiunile pentru beneficiari, ce includ toți pașii necesari pentru selectarea instalatorului din aplicația AFM. Documentul poate fi consultat accesând  link. După ce selectați ELSACO SOLUTIONS SRL din lista instalatorilor validați, echipa noastră analizează documentele încărcate, în maximum 30 de zile de la selecție. Ulterior, AFM publică listele de dosare aprobate. Din acest moment, demarează perioada de 12 luni pentru implementare.
ELSACO SOLUTIONS oferă sisteme fotovoltaice ce includ panouri fotovoltaice JA SOLAR / JINKO SOLAR și invertoare Huawei agreate de TRANSELECTRICA, întocmește și depune dosarul de prosumator la operatorul de distribuție a energiei electrice. Compania se ocupă de transport, montaj și punere în funcțiune, precum și de monitorizare, diagnosticare și intervenție.
Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0231 507 060 sau utilizând adresa de e-mail: pv@elsaco.com.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata