Dulcinella, cadoul dulce al lui Ion Paladi pentru botosaneni – FOTO – VIDEO

0 4.050

Dulciurile de la Dulcinella îi îndulcesc pe botoșăneni. Începând de azi magazinul cu dulciuri cu produse după rețete din Republica Moldova s-a deschis și în municipiul Botoșani. Ion Paladi, cunoscut interpret din Basarabia, împreună cu „Dulcinella’’ – cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, aduce în luna decembrie România cinci magazine noi: în Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava. Cofetăria a fost deschisă pe strada Grivița, lângă Uvertura Mall. Artistul de muzică populară a fost prezent la deschidere, iar zeci de oameni l-au așteptat în fața magazinului.

Printre cei care au fost prezenți la deschidere au fost Fetele din Botoșani, primarul municipiului Botoșani Cosmin Andrei, Marcel Chelariu, primarul comunei Suharău, Aurel Ștefan, primarul comunei Vorona și Angela Toma Grădinaru, fostul primar al comunei George Enescu. Și pentru că suntem în pragul Sărbătorilor de Iarnă și pentru a aduce o bucurie Ion Paladi a oferit pentru patru familii un sprijin financiar dar și dulciuri.

Joi și vineri clientii primesc reducere 30%. În cofetărie, sunt și vinuri moldovenești, miere sau bomboane Bucuria, dar și dulciuri raw vegane.

Produsele sunt facute într-un laborator din Targu Neamt, unde lucrează și angajați cu experiență din Republica Moldova. Lanțul de magazine este fondat de soții Pojoga, Nicolae și Cătălina.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și placintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata