Doliu in educatie : Un fost lider sindical a decedat

0 440

Doliu în educaţia botoşăneană : Un fost lider de sindicad a decedat. Gheorghe Constantinescu, fostul lider al Ligii Sindicatelor din Învăţământ a trecut din lumea cu dor în cea fără dor. Fondatorul LSI Botoşani s-a retras din activitatea sindicală din anul 2008 şi a petrecut ultimii ani din viaţă la Iaşi.

Domnul profesor Gheorghe CONSTANTINESCU, NASCUT APRILIE 1943 in orasul Roman – judetul Neamt A fost profesor de educatie plastica la Liceul Pedagogic Botosani, director la Scoala Gimnaziala nr.14 Botosani, profesor educatie plastica la Scoala Gimnaziala nr.4 Botosani, metodist al ISJ Botosani . Din anul 1990 și până în anul 2000 a fost prim-vicepreședinte la Liga Sindicatelor din Învățământul Botoșani, iar din octombrie 2000 și până în octombrie 2008 a fost președinte al Ligii Sindicatelor din Învățământul Botoșani.
A desfășurat o bogată activitate didactică și sindicală în județul Botoșani. A pregătit numeroase generații de elevi în învățământul gimnazial și liceal. Membrii de sindicat și fostii colegi ai Biroului Operativ al LSI Botoșani regretă trecerea în vechnicia unui profesor distins Gheorghe Constantinescu.

Gheorghe Constantinescu va fi condus pe ultimul drum azi la ora 13.00 la Cimitirul Eternitatea din Iaşi.
Dumnezeu să-l ierte!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata