Distracţie, muzică şi premierea elevilor de zece la Zilele orasului Flamanzi

0 449

Distracţie, muzică şi premierea elevilor ce fac cinste unei comunităţi au fost la Zilele oraşului Flămânzi, unde a devenit o tradiţie organizarea acestei manifestări. Două zile, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Flămânzi, au venit cu un program care să-i bucure atât pe tineri cât şi pe toţi locuitori.

Manifestările au debutat sâmbătă cu o discotecă în aer liber şi a continuat duminică cu un program susţinut de Grigore Gherman, Constantin Bahrin, Marius Zgâianu, Radu Ille, Celia, Nineka şi Soulman dar şi Ansambul „Trei Generaţii” din Flămânzi.  „Oamenii su simţit altfel spiritul ăsta artistic. Se simt bine, se distrează, sunt dezinvolţi. Într-adevăr este o sărbătoare. Sâmbătă am avut seara tineretul. Numărul tinerilor prezenţi a fost impresionant. Astăzi este ziua folclorului dar încheiem cu Celia şi cu focul de artificii”, a spus Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

Un moment deosebit în cadrul Festivalului a fost premierea celor mai buni elevi din oraşul Flămânzi. Elevii care au avut cele mai bune rezultate în anul şcolar precedent au fost invitaţi pe scenă de primarul Dan Oloeriu şi premiaţi, premiile fiind înmânate de către Ludovic Orban, preşedintele PNL, care a fost şi el prezent la Flămânzi, alături de preşedintele PNL, Duminică au venit şi la Flămânzi şi preşedintele PSD Botoşani, senatorul Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi şi deputatul Costel Lupaşcu.

VIDEO

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata