parlamentare sus
achitei top

Distracţie, dans şi voie bună la ziua comunei Santa Mare – FOTO – VIDEO

0 921

„Ziua comunei Santa Mare” a adunat sâmbătă sute de persoane care au sărbătorit Naşterea Maicii Domnului. Manifestarea devenită o tradiţie, a fost organizată de Primăria şi Consiliul Local Santa Mare.
„Bine aţi venit la ziua comunei organizată pe data de 8 septembrie la această frumoasă sărbătoare care este Naşterea Maicii Domnului care se suprapune cu hramul bisericii şi ziua comunei. Fiind în an centenar nu putem uita că împlinim 100 de ani de la Marea Unire ocazie cu care spectacolul nostru ne reprezintă. Avem artişti de seamă scenă ce vor evolua pe scenă. În fiecare an cetăţenii comunei Santa Mare, care sunt responsabili, merită să aibă parte de un spectacol în zi de sărbătoare. în această zi sper să se simtă bine alături de artişti de şi de primarul lor”, a declarat Viorel Relinschi, primarul comunei Santa Mare.

psd parl jos

VIDEO VIOREL RELINSCHI

Pe scenă au urcat: Ansamblul folcloric Doina Costeștilor, ansamblul Dor de hora din Costeşti Roxana Nemeș, Matilda Pascal Cojocărița & BAND, Viorica Macovei, și Formația Melodyk Moldova.

VIDEO ROXANA NEMES
VIDEO MATILDA PASCAL COJOCARITA
VIDEO VIORICA MACOVEI

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata