Fed mare
Cos mare
Aldet

Curatatoria ecologica Oxigen – Poveste de succes marca „Start-Up Nation” – VIDEO

0 2.271

O femeie de afaceri din Botosani a vrut sa demonstreze ca un bussines marca Start-Up Nation poate fi un succes, inaugurand luni proiectul in care a investit foarte multa munca, timp si rabdare.
Carmen Gheorghita, inginer de profesie dar cu multa experienta in gestionarea unei afaceri de la A la Z a reusit sa obtina o finantare prin Start-Up Nation de 200.000 lei, urmand o perioada de trei ani de monitorizare dupa pornirea afacerii. A angajat cinci persoane activitatea de spalatorie-curatatorie fiind la inceput, ulterior fiind preluate si covoare, mai exact tot ce tine de tesaturi, volum mare ce nu poate fi facut decat prin tehnologie de ultima generatie. Carmen Gheorghita a subliniat ca
programul te obliga sa cumperi utilaje noi cu programe de spalare monitorizate pe calculator, in functie de tipul de tesatura. Livrarea se face in 24 de ore, fiind disponibila si functia de comanda rapida de numai 3 ore. Ceea ce este inedit pentru clienti este ca pot fi solicitate serviciile curatatoriei direct de la domiciliu, fara costuri suplimentare de combustibil sau timp pentru doritori. Sediul curatatoriei este in municipiul Botosani pe Aleea Curcubeului nr 11. „Imi doresc ca cei care vor calca pragul ca si clienti sa pot sa le aduc un zambet prin ceea ce fac eu. Adica sa plece multumiti din aceasta spalatorie. Nu voi folosi detergenti chimici, voi folosi doar detergenti biodegradabili, prietenosi cu mediul si cu tesaturile. Suntem o echipa micuta de sase oameni, dar cu ambitii mari. Ne contactati prin telefon, Facebook, la sediu sau prin diverse mijloace vom merge acasa la dumneavoastra si vom prelua tot ce inseamna hainute, ulterior vom avea si partea de covoare, dupa care le aducem la sediu, le vom curata si le livram in 24 de ore. In cazul in care vor fi exceptii sau o urgenta… trei ore. Pentru situatii exceptionale. Puneti-ne la incercare cu pete buclucase” a declarat Carmen Gheorghita. Comenzile pot fi facute pe site-ul www.spalatoria-oxigen.ro, pe Facebook, la telefon 0771.524.524, 0740.786.814 sau din aplicatia disponibila pe Google Play.

VIDEO 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata