Fed mare
Cos mare
GIF PRO

Corneliu Popescu, președintele PMP Botosani: „Țintim să fim a treia forță politică pentru a aduce schimbarea mult așteptată”

0 671

Colegiul Județean al PMP Botoșani s-a reunit joi 13 februarie 2020 cu scopul de a evalua și consolida pregătirea alegerilor locale din vara acestui an.

PMP Botoșani se consolidează constant prin venirea de noi membri și alegerea candidaților competenți, integri și hotărâți să schimbe fața localităților unde trăiesc. Din cele 78 de UAT-uri la nivel de județ, PMP Botoșani are candidați in 54 de localități. Relevant și semnificativ este venirea din convingere personală alături de Partidul Mișcarea Populară a celor care doresc să aducă experiența personală în spațiul public. Nici un candidat de primar nu este rezultatul vreunei înțelegeri toxice cu vreun primar în funcție, metodă tot mai întâlnită între diversele grupuri locale de interes, felul acesta de a face politică dăunând grav nu doar democrației dar și dezvoltării locale, afectând interesul cetățenilor.

Încă două orașe importante ale județului Botoșani au șansa de a avea edili doamne ale Mișcării Populare Botoșani. Doamna Rodica Hrimiuc este antreprenor, căsătorită, mamă a trei copii, originară din Darabani, cunoaște problemele orașului și este decisă pentru a aduce schimbarea necesară.

Doamna Rodica Robilă, candidatul pentru orașul Bucecea, de o viață în mijlocul oamenilor, muncind în centru de relații clienți E-ON Botoșani, mama unui băiat, hotărâtă să repornească dezvoltarea pentru a duce orașul acolo unde îi este locul.

Totodată astăzi, în cadrul Colegiului Județean s-a constituit Organizația de Tineret ca și Organizația de Femei în cadrul PMP Botoșani.

Până la depunerea candidaturilor, toate comunele vor avea candidat pentru primar și liste de candidați în consiliile locale.

Țintim să fim a treia forță politică pentru a aduce schimbarea mult așteptată.

Lupta noastră la Botoșani se axează pe încurajarea celor peste 14.000 de votanți în a se mobiliza.

Comunicat de presa

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata