Aldet

Corneliu Popescu, presedintele PMP Botosani: „Tineretea va avea un cuvant important de spus in judetul nostru”

0 583

Corneliu Popescu, presedintele PMP Botosani a prezentat duminica o parte din candidatii la alegerile locale, spunand ca mizeaza pe o echipa tanara, de dreapta, ce nu a mai facut politica pana acum. Pe langa candidatii la CJ si la Primaria municipiului Botosani Popescu a anuntat ca la Dorohoi candidatul PMP va fi
Daniela Ionescu, soția lui Dan Ionescu, vicepreședintele PMP Botoșani. „Ne dorim sa avem un rezultat foarte bun, eu fiind convins ca tineretea va avea un cuvant important de spus in judetul nostru” a mentionat Popescu, ce a tinut sa dea o replica celor ce credeau ca va transforma PMP in partidul sau de buzunar, spunand ca nu a tinut neaparat sa candideze la CJ.

„Vreau sa arat prin ceea ce fac ca nu tin neaparat sa candidez, dar le propun celor doi candidati (n.r. de la CJ si primaria Botosani) ca voi fi imbracat in haine de campanie nu de maine, de ieri, si voi face campanie pentru promovarea celor doi candidati, respectand personalitatea lor, respectand punctul lor de vedere, pentru ca eu cred in oamenii de dreapta cu tot cu ideile lor” a adaugat presedintele PMP.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata