Corneliu Popescu: ”CJ să facă toate demersurile să se doteze cu 20-50 de paturi de ATI în plus la secțiile pe care le consideră necesare”

0 101

Corneliu Popescu, președintele Organizației județene Botoșani a PMP, a declarat ca actuala conducere a Consiliului Județean ar trebui sa folosească resursele în sensul suplimentarii numărului de paturi din secțiile ATI. Astfel banii cheltuiți pentru testările în vederea depistării COVID-19 ar putea fi folosiți mai bine.

”CJ să facă toate demersurile să se doteze cu 20-50 de paturi de ATI în plus la secțiile pe care le consideră necesare în municipii și orașe, chiar și la Săveni, și suplimentarea numărului de cadre medicale petnru că și Botoșani se apropie de un prag critic. Marea panică este că vom avea mai multe persoane care să necesite ventilație față de câte paturi avem.

Nu ne ajută nimic dacă facem 40.000 de teste pe zi pentru că în final ne trezim la ATI cu persoane care sunt în dificultate. Ar trebui să ne concentrăm toate resursele în această direcție”, a declarat Corneliu Popescu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata