Catalin Silegeanu, mesaj dur pentru guvernanti: „Un politician adevarat reprezinta vocea poporului, nevoile sale si nu propriile interese!”

0 455

Omul de afaceri botoșănean Cătălin Silegeanu are un mesaj dur pentru politicieni. Redăm integral mesajul acestuia.

Treziți-vă dregători ai Țării, cu toții, din somnul cel de moarte (simțiți fiorul când ascultați Imnul?) și opriți nebunia care a cuprins Țara și pe care ați declanșat-o! Dacă vă iubiți Țara, dacă mai știți ce este Țara, dacă vă iubiți cu adevărat Poporul și dacă vreți binele Poporului care v-a așezat în funcțiile înalte și din care ați jurat să îl conduceți cu toată puterea și priceperea întru propășirea sa spirituală și materială, să îi apărați Constituția și legile, democrația, drepturile și libertățile fundamentale, să apărați suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a Țării, dacă vreți să rămâneți în istorie pentru a fi făcut bine Țării, iar nu pentru că ați făcut răul care amenință tot mai mult existența noastră, a tuturor celor care mai simt românește puneți capăt schismei, așezați-vă la masă, lămuriți-vă și apoi puneți-vă pe treabă! 

Iar dacă nu puteți, ori nu știți, lasati loc altora care stiu! 

Aveți de relansat economia țării , de adunat bani la buget, de îngrijit de viața celor care v-au dat viață și nu doar atât. Aveți de făcut investițiile publice promise.

Aveți atâtea de făcut că nu vă ajunge un mandat, iar dacă nu faceți ceea ce trebuie să faceți, un altul nu mai meritați!

Aveți datoria de a vă iubi țara și poporul și de a vă sacrifica la nevoie pentru acestea!

Un politician adevarat reprezinta vocea poporului , nevoile sale si nu propriile interese. Un politician isi iubeste tara si lucreaza in interesul acesteia si a poporului. Un politician isi tine oamenii in tara lucrand impreuna la solutii pentru bunastarea acestora.

Multi au uitat ce inseamna sa fii Politician , care e Rolul acestuia cu Adevarat.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata