Lebădă Radu, prim-vicepreședinte al TNL Botoșani se alătură echipei guvernamentale PNL

0 424

Prin Decizia nr. 212/2020, Ludovic Orban, primul ministru al României îl numește pe domnul Radu Lebădă în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, urmând a face parte din echipa domnului Ministru Ionuț-Marian STROE.

Membru al echipei Tineretului Național Liberal Botoșani timp de mai bine de 10 ani și membru al Biroului Național Executiv al TNL România, Lebădă Radu s-a remarcat atât prin perseverență și colegialitate cât și prin contribuțiile aduse în implementarea numeroaselor acțiuni locale și naționale ale organizației, menite să asigure dezvoltarea tinerilor din România.

Fiind absolvent al Colegiului Național Mihai Eminescu Botoșani, al Academiei de Studii Economice București, cu un master în Administrație Publică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative București, Radu Lebădă este un tânăr profesionist, care prin munca sa va asigura o creștere considerabilă a oportunităților tinerilor.

Suntem mândri că unul din colegii noștri a reușit să demonstreze că Botoșaniul încă produce valori, oameni capabili să readucă România în normalitatea pe care o merită.

“Radu a fost întotdeauna vocea tinerilor liberali din Botoșani la nivel național și printre cei mai activi membrii ai organizației. Mă bucură și îmi dă încredere în tineri această numire. La cei 34 de ani ai săi Radu a reușit să ne motiveze pe toți, arătându-ne că un tânăr poate avea idei și inițiative bune, pe care dacă le susții cu multă muncă, le poți transforma în realitate.”

– Senator prof. Costel Șoptică, președinte al PNL Botoșani:

“ Sunt onorat de încrederea pe care mi-au acordat-o colegii mei, mă alătur echipei de la București cu entuziasm, cu toată energia mea și a colegilor mei din Botoșani. Sunt încrezător că în ciuda tuturor greutăților care ne încearcă acum, vom reuși să păstrăm un echilibru și vom găsi măsuri prin care să readucem tinerii în prim plan, susținându-i să-și împlinească visele aici, în țară.”

– Radu Lebădă, Prim-vicepreședinte TNL Botoșani:

Împletind experiența sa de fost consilier local cu cea de antreprenor, fundamentată de studiile și dedicarea sa, din noul său rol, Radu va reuși cu siguranță să demonstreze că suntem cu adevărat #GenerațiaAltfel și că tinerii reprezintă viitorul.

Echipa TNL Botoșani îi urează succes!

TNL România reprezintă, noul val de oameni politici, o generație născută liberă care se implică în prezent și construiește mereu pentru viitor. Suntem o echipă care crede în tinerii din România și în dorința acestora de a se împlini în propria țară. Avem curajul de a spune ce gândim, de a ne opune vechilor mentalități și de a promova oameni care să poată face cu adevărat diferența.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata