Botoșănean reținut pentru dublă crimă în Italia

0 562

Un tânăr de 24 de ani don Botoșani a fost arestat în cazul morţii celor două femei, de asemenea românce, în Italia.

Eduard Nedilcu are 24 de ani și a fost reținut noaptea trecută acesta fiind persoana care a apelat numărul de urgență și a cerut ajutor pentru una dintre victime.

Cele două prietene au fost găsite joi noaptea, una carbonizată şi cealaltă într-o baltă de sânge, fiecare în casa ei. Maria şi Delia locuiau la 150 de metri distanţă una de cealaltă. Anchetatorii bănuiesc că ar fi vorba despre o crimă dublă.

La 4 dimineaţa s-a dat alarma de incendiu în localitatea Naro, Sicilia. În casă, pompierii care au găsit o femeie carbonizată.

Maria şi Delia au murit la 150 de metri distanţă una de cealaltă

Nimic nu prevestea crima care aveau să socheze o comunitate întreagă. Câteva momente mai târziu, liniştea localităţii a fost dată peste cap de încă o descoperire şocantă – o altă femeie găsită într-o baltă de sânge, 150 de metri mai încolo, la o altă casă. Investigatorii din Sicilia vorbesc şi de mai multe răni prin înjunghiere găsite pe corpul femeiii. Ambele victime erau românce.

Maria Rus avea 57 de ani şi trăia în Naro de 19 ani. Lucra sezonier, în agricultură, la cules de struguri şi măsline. Nu mai fusese acasă, în România, la Cluj, de aproape cinci ani. Fiica ei, care locuia şi ea în Italia, a aflat de la vecini de tragedie.

Delia Zărnescu, cealaltă femeie găsită într-o baltă de sânge, avea 58 de ani. Şi-ar fi pierdut soţul de curând şi ar fi avut ceva probleme financiare, potrivit unor surse din anchetă.

 

Crimele au şocat întreaga comunitate din Naro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata