Bărbat internat la Psihiatrie după ce a amenințat că își dă foc într-o benzinărie

0 1.148

Marți seară, la câteva minute după ora 22.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit la o stație de alimentare cu carburanți din municipiul Botoșani, unde o persoană făcea scandal și amenința personalul aflat în serviciu cu incendierea unei pompe de benzină.

De altfel, lucrătorii de la stație au bănuit că ceva nu este în regulă în momentul în care bărbatul le-a solicitat să sune la 112, deoarece el va lua câteva produse de pe raft și va pleca fără să plătească, ceea ce a și încercat să facă.

La vederea jandarmilor, acesta a vrut să fugă, dar a fost reținut și condus la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, personalul medical luând decizia de internare la secție de psihiatrie din cauza tulburărilor de comportament și stării de agitație psihomotorie.

Pentru faptele săvârșite, jandarmii l-au sancționat contravențional pe bărbatul în vârstă de 36 de ani cu amenzi în valoare totală de 600 de lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata