Azi a avut loc gala festiva pentru elevii olimpici din Lotul National de Informatica

0 314

Astăzi sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dorohoi a reunit olimpicii români, componenţi ai loturilor naţionale de juniori şi seniori de la informatică. Deschiderea festivă s-a desfăşurat în prezenţa subprefectului Daniela Lozneanu, a preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi, a Inspectorului Şcolar General adjunct, Paula Gavriluţă şi a conducerii Liceului „Regina Maria”, instituţie în care se va desfăşura activitatea lotului până pe 10 iunie 2019.
Amfitrionul reuniunii a fost Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. În semn de recunoaştere a meritelor olimpicilor și a celor care i-au pregătit, a oferit câte o diplomă şi o medalie celor 24 de elevi şi 15 profesori din comisia ştiinţifică. Vorbitorii au subliniat valoarea școlii românești de informatică și și-au exprimat convingerea că, și în acest an, rezultatele vor fi pe măsura pasiunii și dorinței de a performa.
Coordonatorul Lotului Național, prof. Adrian Panaete, coordonatorul Comisiei de seniori,  Szabo Zoltan și Marius Nicoli, coordonatorul Comisiei de juniori au apreciat ospitalitatea și căldura cu care au fost primiți în municipiul Dorohoi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata