Pret record licitat de un botosanean pentru un loc de parcare

0 613

Preţ record licitat de un botoşănean pentru un loc de parcare din municipiul Botoşani la licitaţia ce a avut loc azi.  Din cele declarate de viceprimarul Marian Murariu, 1.500 de lei este suma pe care botoşăneanul o va plăti pentru un loc de parcare de pe  Aleea Călugăreni nr.5. De asemenea, în zona Parcului Tineretului, două persoane au licitat până la suma de 1.050 de lei. Recordul îl deținea un botoşănean ce achită pentru un loc de parcare 970 de lei pe an.

Pentru un loc de parcare de pe  Aleea Gheorghe Filipescu suma licitata a fost 820 de lei iar pentru un loc de pr Aleea Gheorghe Avramescu a fost licitată suma de 810 lei. Pe Calea Naţională, în zona Unicat,  un loc a fost atribuit cu 700 de lei. 

La licitaţia organizată azi de municipalitate au fost fost scoase liciţie 320 de locuri de parcare, pentru 19 dintre acestea preţurile fiind mai mari în urma cererilor.  Pe listă au fost  locuri de pe Calea Naţională 7 -111, străzile Gării, Aprodu Purice, Împărat Traian, Griviţa, Dreptăţii, Poştei, Săvenilor, Victoriei. La această dată la nivelul municipiului sunt aproximativ 8400 de locuri de parcare, din care peste 7500 sunt rezervate. Taxa minimă pentru concesionarea unui astfel de loc este de 131 de lei pe an.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata