pas top

Amendați de jandarmi după ce au deranjat un cartier întreg cu muzica data la maxim

0 67

Cinci tineri, care sâmbătă noapte au ,,spart” liniștea locuitorilor dintr-un cartier al municipiului Botoșani, vor avea de achitat amenzi în valoare totală de 2900 de lei.

Deranjat de muzica ce răsuna din boxele unui autoturism parcat pe strada Adrian Adamiu și de gălăgia petrecăreților, un bărbat a solicitat telefonic intervenția jandarmilor pentru a se putea odihni.

Un echipaj de jandarmerie a ajuns în scurt timp în locul indicat și a constatat că cele sesizate se confirmă, din acel moment cheful stradal, condimentat cu băuturi alcoolice, fiind declarat ,,oficial” închis.

Tot în acest week-end, în afara misiunilor pentru prevenirea faptelor antisociale și verificarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu COVID-19, efective de jandarmi au participat, în cooperare cu reprezentanții Comisariatului Județean Botoșani al Gărzii Naționale de Mediu, la o acţiune de verificare a modului de respectare a ordinului comun al Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, în ceea ce privește prohibiția pentru pescuitul comercial, recreativ/sportiv și familial, în vigoare până la data de 7 iunie a.c., inclusiv.

Acțiunea de control, executată în câteva habitate piscicole naturale (Rai, Volovaț, Morișca), s-a finalizat cu aplicarea a 21 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor O.U.G. nr.23/2008 privind pescuitul și acvacultura, din care 14 amenzi însumând 5400 de lei și 7 avertismente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata