Alegeri locale : VIDEO – Roxana Florentina Țurcanu : „Am votat cu speranța că Botoșaniul va avea un alt traseu ca pana acum”

0 148

Opțiune de vot a fost exercitată azi și de președintele ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu. Candidata la funcția de primar al municipiului Botoșani a fost la Secția de votare de la Școala Gimnazială nr. 14 din municipiul Botoșani.    „Am votat cu speranța că Botoșaniul va avea un traseu diferit de cel parcurs în ultimii ani și cu dorința ca în anul 2024, concitadinii mei să poată spune cu demnitate și mândrie că locuiesc în Botoșani. Invit toți cetățenii municipiului să se alăture acestui demers și să iasă astăzi la vot pentru a da o șansă dezvoltării municipiului nostru”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, imediat ce a ieșit din secția de votare.

Și candidatul ALDE pentru presedintia Consiliului Județean Botosani, Bogdan Dăscălescu, a votat alături de soția sa, care este candidatul ALDE pentru funcția de primar al orașului Bucecea, la Căminul Cultural din localitate.

„Am votat cu gândul la viitorul județului Botoșani și la locul privilegiat pe care ar putea să îl ocupe în următorii 4 ani. Îmi doresc ca ziua de astăzi să producă schimbarea, iar în curând cuvintele „județ dezvoltat” să capete împreună un sens”, a declarat Bogdan Dăscălescu după ce și-a exercitat dreptul de vot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata