parlamentare sus
achitei top

Alegeri locale – VIDEO : Doina Federovici :”Am votat pentru o echipă de tineri specialiști”

0 130

La amiază senatorul Doina Federovici s-a prezentat la urne. Candidatul PSD la alegerile locale la funcția de președinte al Consiliului Județean a exprimat opțiunea la Secția de votare de la Școala Gimnazială Nr. 1.

psd parl jos

„Am votat pentru o echipă de specialiști tineri atât pentru Primăria Municipiului Botoșani, cât și pentru Consiliul Județean, pentru cei care au fost mereu alături de oameni și au pus pe primul loc interesele botoșănenilor. Am votat pentru cei care întotdeauna au apărat drepturile copiilor, mamelor, familiilor, tinerilor, bunicilor și părinților noștri.

Am votat pentru cei care s-au opus abuzurilor și nedreptăților celor care au încălcat drepturile copiilor și bunicilor noștri și ale profesorilor și medicilor noștri.

Am votat pentru candidații care vor să acorde o perspectivă sănătoasă familiilor și copiilor în municipiul și județul Botoșani. Am votat la Primăria Botoșani pentru un suflu nou, pentru o echipă tânără, care să fie permanent pe teren în relație directă cu botoșănenii, care să organizeze consultări periodice cu cetățenii pentru fiecare lucrare care se realizează în cartierul lor.

Am votat la Consiliul Județean pentru candidatul care a demonstrat că este dedicat comunităților locale din județ și are un program dedicat investițiilor în sănătatea, educație, dezvoltarea infrastructurii și punerea pe harta turistică a României a județului Botoșani.Am votat pentru echipa care poate să ofere un nivel de viață mai bun pentru fiecare botoșănean și pentru care contează fiecare botoșănean.”, a declarat Doina Federovici.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata