Alegeri la LSI Botoșani : Liviu Axinte a fost reales presedinte

0 515

Azi a avut loc conferința județeană de alegeri la Liga Sindicatelor din Învățământ. Cei peste 120 de delegaţi au desemnat preşedintele LSI Botoşani şi pe cei care vor face parte echipă cu acesta la conducerea sindicatului din educaţia. Au răspuns invitaţiei și au participat la conferință și prim – vicepreşedintele FSLI – George Purcaru,  Giani Leonte -vicepreședinte al FSLI, inspectorul general al IȘJ, Gabriel Hârtie dar și directorul Casei Corpului Didactic Silvia Diaconu.

George Adrian Purcaru a dat citire mesajului transmis de Simion Hancescu, preşedintele FSLI. „Constat cu amărăciune că avem o clasă politică pusă pe un permanent scandal şi care, în loc să-şi dea mâna să facă proiecte benefice pentru ţară, se comportă diametral opus politicienilor care acum 100 de ani au contribuit fundamental la înfăptuirea Marii Uniri”, a transmis preşedintele FSLI. 

Liviu Axinte a arătat, printre altele, că rezultatele activităţii sindicale ar fi altele dacă ar exista o singură federaţie în educaţie. „Poate atunci am fi o forţă cu adevărat. Noi sperăm că în perioada următoare se vor face paşi în această direcţie”,

Presedinte: Liviu Axinte

Secretar executiv Ocu Viorica

Vicepresedinti: Fodor Doina, Ungureanu Paul, Oboroceanu Constantin

Membri: Lohan Constantin si Romanescu Liviu.

Mandatul este valabil cinci ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata