Șoferi băuți prinși la volan de poliţişti

0 372

Ieri poliţiştii oraşului Bucecea aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 29 C au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Vlădeni.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au depistat în zona pietonală a municipiului o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 64 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi spre strada G. Enescu.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, ce urmează a fi soluţionat procedural.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata