Actriţa botoşăneancă Cristina Ciobănaşu l-a cerut pe Vlad Gherman în căsătorie!

0 791

Formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz şi sunt împreună de 7 ani. Celebrii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, îndrăgiţii actori din serialul „Sacrificiul” şi-au deschis sufletele la tv.

Au o relație de mai bine de șase ani, petrec tot timpul împreună, atât acasă, cât și pe platourile de filmare și formează unul dintre cele mai invidiate și iubite cupluri din România. În timpul interviului, a avut loc o surpriză de proporții. Botoșăneanca Cristina Ciobănaşu şi-a cerut partenerul în căsătorie.

„Lucrăm cu echipa de filmare de aproape trei ani, de la proiectul Fructul Oprit, ne-am legat ca o familie, n-ai cum să nu te atașezi de oamenii aceștia. Întrebarea tuturor este dacă vom fi împreună și în serial. Ni s-a părut foarte drăguț că a fost doar o tachinare și nu mai mult.”, a povestit Vlad Gherman.

Cererea reală în căsătorie s-a produs în urmă cu ceva timp, dar iată că cei doi actori nu au stabilit încă cu exactitate data nunții și vor să mai copilărească și călătorească înainte de a-și forma o familie. Cristina Ciobănașu mărturisește că au vorbit deja despre copii, dar așteaptă momentul potrivit.

„E foarte ciudat, diminețile, ai senzația că nici nu ai plecat de acolo. Vânătoarea acestea este foarte îndrăgită de oamenii de acasă. Pentru mine a fost foarte nou pentru că este primul personaj atât de dinamic și de hotărât. M-a incitat faptul că Iris luptă să își schimbe condiția. Viața noastră nu e roz, ne mai și certăm. Încercăm să ne purtăm discuțiile acasă, când suntem doar noi doi. Comunicarea, sinceritatea și dorința de a fi bine, dacă vrei să pui capăt relației, cauți nod în papură. La copii ne-am gândit, vrem să vină, doi. Suntem fericiți cu orice ne-ar da Dumnezeu. Îi vom facem când va fi momentul potrivit, dar vrem să mai copilărim.”, a spus și Cristina Ciobănașu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata