Acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori continuă în județul Botoșani

0 127

 

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor de natură penală sau contravențională la regimul silvic, continuă în județul Botoșani.

 

Doi tineri din Suceava, depistați de polițiști cu peste 8 metri cubi de material lemnos, fără documente

La data de 3 februarie 2024, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29C, în orașul Bucecea, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 33 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta 7,14 metri cubi de cherestea, în valoare de peste 6.000 de lei, fără a deține documente legale.

 

Tânărul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

 

 

 

La data de 3 februarie 2024, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, pe drumul național D.C. 29C, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 29 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta aproximativ un metru cub de material lemnos, fără a deține documente legale.

 

Acesta a fost sancționat contravențional, iar material lemnos a fost supus confiscării.

 

 

Material lemnos fără documente, la Dorohoi

La data de 3 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul național, D.N. 29 A, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 27 de ani, din județul Suceava.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta 3,4 metri cubi de mateerial lemnos, fără a deține documente legale pentru întreaga cantitate.

 

Tânărul a fost sancționat contravențional, iar diferența de material lemnos care nu se regăsea în documente, de peste un metru cub, a fos

t supusă confiscării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata