Acțiune de amploare organizată de polițiști, în Piața Centrală

0 91

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au acționat în Piața Centrală, din muncipiul Botoșani, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane, iar 6 dintre acestea au fost supuse controlului corporal, asupra unei persoane fiind identificate mai multe pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova, pentru care nu deținea documente legale. Țigaretele au fost supuse confiscării, iar persoana asupra căreia au fost identificate a fost sancționată contravențional.

 

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost controlați 21 de agenți economici.

 

În urma nergulilor constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.600 de lei, 10 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind piața produselor din sectorul agricol.

 

În timpul activităților, o tânără de 35 de ani, a fost depistată de polițiști în flagrant delict. Aceasta a încercat să sustragă portofelul unui bărbat aflat la cumpărături, însă nu a reușit, înturcât a fost surprinsă de victimă, care a alertat polițiștii aflați în zonă.

 

Tânara bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției pentru audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt c

alificat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata