parlamentare sus
achitei top

A început dezinfecția tuturor scărilor de bloc din municipiul Botoșani

0 211

A început dezinfecția tuturor scărilor de bloc din municipiul Botoșani.Programul va fi afișat, scară cu scară, prin grija asociațiilor de proprietari. Locatarii trebuie să stea în apartamente pe durata dezinfecției și o oră după terminarea procedurii

 

psd parl jos

Începând de marți, 14 aprilie, din dispoziția primarului Cătălin Flutur, a început operațiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din municipiul Botoșani. Primarul a semnat luni contractul cu societatea care va asigura efectuarea acestui serviciu, câștigătoarea unei proceduri transparente de licitație.

Nu mai puțin de 450.000 mp de spații comune din aproape 2000 de scări de bloc botoșănene vor fi dezinfectate cu substanțe certificate. Proprietarii apartamentelor vor trebui să stea în locuințe pe durata dezinfecției și o oră după încheierea acesteia. Programul dezinfectărilor va fi afișat în fiecare scară de bloc prin grija asociațiilor de proprietari.

La licitația organizată de municipalitate s-au înscris patru firme, respectiv Selenit Bihor cei care au câștigat licitația cu 0.34 de lei pe mp și vor dezinfectata 450.000 mp, Urban Serv, Umar Botoşani și Marc Total Cleaning Solutions Botoşani. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata