150 de persoane au participat la Ziua Mondiala a Tenisului de masa

0 798

Aproximativ 150 de persoane au participat la „Word Table Tenis Day 2018”. Ajuns la a doua ediţie concursul organizat de Maxim Special Construct Botoşani a avut loc de Ziua Mondială a Tenisului de masă la Sala Polivalentă din municipiu.

„Astăzi este Ziua Mondială a tenisului de masă, se desfășoară pe tot mapamondul.Ideea este să promovăm acest sport, să aducem cât mai mulți oameni la sală pentru a practica tenisul de masă. Mă bucură foarte mult că botoșănenilor le place să practice acest sport. Cu siguranță mă voi implica în continuare și voi încerca să atrag cât mai mulți copii către sport și să-i scot din fața tabletelor și calculator. Accesul este gratuit pentru toți participanții. Cine dorește să participe, se înscrie pe listă și joacă tenis de masă”, a spus Maricel Maxim, administratorul firmei Maxim Special Construct. Acţiunea de sâmbătă nu este singura competiţie sportivă organizată cu sprijinul Maxim Special Construct. În luna septembrie va avea loc Cupa Maxim la tenis de masă.

„Această acțiune prefațează Cupa Maxim care în acest an ajunge la ediția a VI-a. Prin astfel de evenimente ne facem cunoscut orașul și în același timp suntem apreciați pentru implicarea în sportul de masă. Va fi în luna septembrie la Sala Polivalentă Elisabetă”, a precizat Maricel Maxim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata