„Ziua Recoltei” la Varfu Campului : Expozitie agro – zoo, muzica populara si cupluri de aur premiate – FOTO – VIDEO –

0 404

Zi de sărbătoare duminică la Vf. Câmpului la „Ziua Recoltei” unde sute de persoane au putut vizita expoziţia agro – zoo, i-au felicitat pe cei care au trăit împreună 50 de ani şi au asculat muzică populară. Organizată de Primăria şi Consiliul Local Vf. Câmpului, Ziua Recoltei a început cu o vizită în rândul expozanţilor veniţi cu păsări, cai, vite, oi dar şi miere de albine, prăjituri sau dulceaţă. A urmat apoi premierea a cinci cupluri de aur, cupluri care au împreună 50 de ani de căsătorie, care au mers pe aceeaşi cărare a vieţii cu bune şi rele, cu greu şi uşor.
„Consider că Ziua Recoltei este potrivită pentru că am vrut ca Ziua Comunei să fie ceva mai aparte…Prin această acţiune pe care azi (N.R. duminică) o facem aici vreau să fac o promovare celor care zi de zi, timp de un an de zile, se ocupă, îşi lucrează pămânut, cresc animalele şi ei trebuie să aibă o mulţumire sufletească înafară de cea a banului. Spectacolul vine să întregească, în semn de preţuire, munca lor, rodul lor după un an de zile şi nu numai.
Standurile sunt arhipline, sunt o colecţie mai mult decât spectaculoasă de la păsări, gâşte, raţe, cai şi până la utilaje agricole. În momentul în care am făcut solicitarea faţă de gospodari să vină să expună s-au arătat foarte încântaţi şi am simţit că oamenii au nevoie întradevăr să-şi hrănească şi sufletul şi asta întradevăr e mare lucru”, a declarat Maria Huţu, primarul localităţii Vf. Câmpului.   VIDEO

Alături de autorităţile locale şi de primarul Maria Huţu au fost prezente pe scenă şi autorităţile judeţene prin Dan Şlincu, prefectul judeţului, Costică Macaleţi, preşedintele Conisiliului Judeţean, Dorin Birta, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi parlamentarii Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, Mihaela Huncă, Tamara Ciofu şi Costel Lupaşcu.

VIDEO

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata