Zi de sarbatoare la Santa Mare – VIDEO –

0 423

„Ziua comunei Santa Mare” a adunat azi sute de persoane care au sărbătorit Naşterea Maicii Domnului. Manifestarea devenită o tradiţie, a fost organizată de Primăria şi Consiliul Local Santa Mare şi s-a bucurat şi de participarea liderilor PNL Botoşani.
„După cum vedeţi am organizat şi în acest an Ziua comunei Santa Mare. Este o zi care se potriveşte cu Naşterea Maicii Domnului, cu hramul Bisericii din Santa Mare. Avem oaspteți de seamă, avem cântăreți ce sunt veniți să evolueze pe scena din Santa Mare și eu am considerat că oamenii, pe lângă multă muncă și trudă, au nevoie și de o zi de relaxare, pentru ca oamenii din comuna Santa Mare să se simtă bine, să-și descrețească frunțile alături de acești artiști emeriți care vin să cânte pe scena noastră”, a spus Viorel Relinschi, primarul comunei Santa Mare. – VIDEO VIOREL RELINSCHI
Spectacolul a fost deschis de interpretul Dan Daboş şi a fost continuat de îndrăgita interpretă Daniela Condurache. Pe scenă a oferit un moment folcloric Liliana Savin, fiică a comunei Santa Mare. Melodii olteneşti au fost aduse spectatorilor de către Steliana Sima. Au continuat spectacolul cei de la Nemutorii iar finalul a aparţinut celor de la Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor, cu soliștii vocali: Elena Mândrescu, Laura Potoroacă-Ștefănescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu.

VIDEO DAN DOBOS
VIDEO DANIELA CONDURACHE
VIDEO NEMURITORII
VIDEO PETRONELA RUSU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata