Zeci de sancțiuni date de jandarmii și polițiștii botoșăneni în ultimele 24 de ore

0 284

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, poliţiştii botoşăneni continuă să acţioneze întegrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă. Zilnic desfăşurăm activităţii specifice pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19.

Astfel, peste 200 de efective au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurii de izolare în cazul a 384 de persoane, fiind de asemenea verificate 98 localuri publice cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă.

Totodată, au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 472.000 de lei, dintre care 40 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 340.000 de lei.

În ultimele 24 de ore poliţiştii botosăneni au organizat 2 acţiuni pe raza municipiului Dorohoi şi pe raza Secţiei de Poliţie Rurală Vlăsineşti, fiind agrenate peste 24 de efective, ocazie cu care au fost legitimate 75 de persoane şi verificate 25 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 9.500 de lei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata