Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști în urma unei acțiuni în trafic

0 169

La data de 15 august 2021, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acțiune pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care se produc ca urmare a indisciplinei în trafic și a nerespectării regulilor de circulație. 

 

În urma activităților desfășurate au fost legitimate 64 de persoane și 48 de autovehicule, dintre care, 16 destinate transportului pulic de persoane.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.000 de lei.

 

De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere, majoritatea pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor care au acest drept.

 

La data de 15 septembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, în timp ce se aflau pe Drumul Național DN 29 B, pe ruta Dorohoi – Dealu Mare, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Botoșani.

 

Întrucât acesta nu a respectat indicațiile polițistului, continuându-și deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa până în municipiul Dorohoi, strada Cercetaș Știubianu, unde a fost blocat în trafic și ulterior imobilizat și condus la sediul poliției.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule anulat.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata