Aldet

Vremea o ia razna din nou. Vin temperaturi anormale

0 206

Începând de mâine vremea va deveni caldă pentru această dată, iar trendul de încălzire se păstrează și săptămâna viitoare! Prognoza meteo oferită de meteorologii Realitatea Plus.De duminică, vremea va deveni caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 -14 grade în depresiuni și 19-20 de grade în Lunca Dunării. În vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, nordul Moldovei și local în Transilvania.Luni vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade la Miercurea Ciuc și 24 de grade la Giurgiu si Călăraşi. Cerul va fi temporar noros și va ploua în regiunile intracarpatice, în zonele montane și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, local în vestul, nord-vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest. Dimineața, pe suprafețe mici, vor fi condiții de ceață.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, estice și sud-estice.

Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Sursa realitatea.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata