Viorel Iliuță: „Dezastrul din Botoșani nu înseamnă altceva decât incompetența PSD”

0 583

După ce a rezolvat problemele României la NATO, domnul deputat PSD Costel Lupașcu s-a repezit să pună la punct și problemele sanitare din județul Botoșani, un alt domeniu la care (nu-i așa?) se pricepe foarte bine. Cum? Cerând nici mai mult, nici mai puțin decât demisia sau demiterea Prefectului. Adică, dând lecții unuia dintre cei care fac eforturi uriașe să gestioneze criza sanitară din județ, ca urmare a răspândirii noului coronavirus într-un Spital Județean condus de un manager PSD, numit cu  girul  Președintele Consiliului Județean, tot  de la PSD.

Doresc să-i amintesc domnului deputat că PSD s-a aflat, în ultimii ani, atât la conducerea țării controlând Guvernul și Parlamentul (pe care îl conduce și acum) cât și la conducerea judetului.

Iar dezastrul din  Botoșani nu înseamnă altceva decât incompetența PSD, pentru că ani la rând ati avut  cu totul alte preocupări decât aceea de a pune pe picioare sistemul sanitar.

Este incredibil cum dl. Lupașcu și PSD dau lecții de administrație, atâta timp cât exact incapacitatea lor de a gestiona problemele au adus județul Botoșani în situația în care se află.

Factura pe care botoșănenii o plătesc acum este fix rezultatul modului în care au căpușat instituțiille statului cu oameni nepregătiți profesional,  singurul scop al PSD din acest moment fiind recâștigarea capitalului electoral.

Cred că încă nu-i târziu  să punem umărul cu toții la rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea și județul în ansamblu. Și să lăsăm luptele politice deoparte, pe mai târziu. Dar obrăznicia mă deranjează.

 

 

Președinte PNL Mun. Botoșani,

Viorel Iliuță

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata