VIDEO Vicele Buhaianu, mesaj pentru „inca” vicele Toma: „Am pornit pe un drum și din păcate el s-a pierdut pe drum”

0 231

Poziţia avută de viceprimarul Liviu Toma, Pro-România, în ceea ce priveşte membrii Consiliului de Administraţie de la societatea Eltrans nu a rămas netaxată de colegii social democraţi.

Prin vocea liderului de grup, respectiv cea a viceprimarului Bogdan Buhăianu, s-a venit cu o serie de clarificări ce l-au vizat pe cel care încă ocupă postul de viceprimar al municipiului.  „Din păcate, poziția domnului Liviu Toma, personal ca lider de grup, pe dl primar și pe ceilalți colegi consilieri locali cu ajutorul cărora domnia sa este astăzi viceprimar, ne dezamăgește foarte tare, mai ales că folosește după o experiență politică și administrativă de 4 ani de zile, folosește în necunoștință de cauză: ilegalitatea unei ședințe. Din păcate se pare că domnia sa și-a exprimat poziția, după o perioadă în care a fost un om de stânga, se pare că a schimbat eșichierul politic și a trecut pe partea dreaptă. Înțelegem că nu este total decizia dumnealui, că sunt și alte persoane implicate în acest joc politic care probabil că îl sfătuiesc din umbră. Noi îi mai acordăm o șansă să vină alături de noi și să lucrăm împreună pentru binele botoșănenilor, pentru această viziune de stânga, pe care noi a crezut la început că o vom construi împreună”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Acesta a precizat că există posibilitatea ca Liviu Toma să existe un proiect de lege de schimbare a sa din funcţia de viceprimar, funcţie pe care a obţinut-o politic.  „Există această posibilitate, noi tot timpul urmăm calea legală, două treimi din vot, nu s-a discutat dar există această posibilitate. În momentul în care cineva nu este alături de tine și nu împărtășește viziunea ta politică și administrativă, noi nu spunem că avem noi dreptate, sau domnia lui, doar că nu împărtășește viziunea noastră de astăzi. Am pornit pe un drum și din păcate el s-a pierdut pe drum. Ne arătăm dezamăgirea că s-a ajuns la această situaţie şi domnia sa a luat această decizie să fie alături de grupul PNL”, a precizat viceprimarul municipiului.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata