VIDEO Spectacolul „Hai la Botoșani”, o poveste de succes

0 4.070

Fetele din Botoşani şi invitaţii lor, împreună cu maestrul Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, au construit, în două seri consecutive, pe 24 şi 25 februarie un spectacol plină de emoţie şi bucurie, din dragoste pentru tradiţii şi muzica populară. Iar publicul botoșănean ce a umplut la refuz sala de spectacol de la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani a răsplătit cu aplauze munca și dăruirea celor trei fete. Iustina Irimia,  Lorena Dupu și Simona Mazăre au reuşit şi la ediția a treia a spectacolului „Hai la Botoșani” să impresioneze prin bun-gust, prin valoare și prin generozitate. Scena botoșăneană a fost locul de întâlnire al artişti veniţi din toate zonele ţării, care au răspuns fără ezitare invitațiilor fetelor de la Botoșani. pentru publicul botoșănean iubitor de folclor.

Spectacolul folcloric de excepţie organizat luni și marți la care biletele s-au vândut în timp record, a reunit pe aceeaşi scenă artiștii ce au fost acompaniaţi cu profesionalism de Orchestra “Lăutarii” din Chişinău, condusă de inegalabilul dirijor Nicolae Botgros. Au fost la înălțime și au oferit un adevărat regal artistic Alexandru Brădăţan și Andreea Haisan din Bucovina, Paul Ananie din Maramureș, Raluca Radu Moldova, Viorica Lupu din Basarabia, Gabriel Dumitru din Muntenia, Vlăduța Lupău din Ardeal și Beatrice Băndoiu din Oltenia. Și pentru că nu au uitat pe cine au avut model în carieră fiecare interpretă a avut un invitat special care a fost o surpriză pentru public. Au venit la spectacolul „Hai la Botoșani ” Daniela Condurache, Laura Lavric și Zinaida Bolboceanu din Republica Moldova. Au fost alături în spectacol și dansatorii Ansamblului Mărgineanca coordonat de Valentin Rău.

Și cum o a treia ediție s-a încheiat cu succes și cu minute bune de aplauze cu siguranță Iustina Irimia,  Lorena Dupu și Simona Mazăre se gândesc la „Hai la Botoșani” ediția a IV-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata