VIDEO Sorin Cornilă a depus jurământul de prefect al județului Botoșani

0 457

Sorin Cornilă a depus azi jurământul că prefect al județului Botoșani în cadrul unei ceremonii organizate în sistem videoconferință.

Tânărul liberal îl înlocuiește pe Dan Nechifor, acesta din urmă fiind și el prezent la ceremonie. Au mai fost prezenți la depunerea jurământului Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, vicepreședinții Dorin Birta și Bogdan Dăscălescu, subprefecții Paula Cojocariu Berențan și Tiberiu Manolache, deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, senatorul liberal Cristian Achiței, directorii instituțiilor deconcentrate și primarii Dan Oloeriu, Florin Buțura, Verginel Gireadă și Florin Bulgaru dar și consilieri locali și județeni.

„Sunt un om de acțiune și de echipă, iar acest lucru îl știu bine cei care mă cunosc. De aceea, am convingerea că împreună cu d-nii subprefecți și cu colectivul de aici vom construi un parteneriat puternic care va produce rezultate așteptate în cel mai scurt timp. Îmi propun să reprezint cu cinste instituția și funcția de prefect al județului Botoșani și să acționez pentru îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare, să colaborez cu cele mai bune intenții cu toți primarii județului Botoșani”, a spus prefectul Sorin Cornilă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata