parlamentare sus
achitei top

VIDEO Scrisoare deschisă a viceprimarului Cosmin Andrei adresată prefectului: „Vă solicit respectuos redeschiderea spațiilor de joacă pentru copii”

0 197

(CP) Scrisoare deschisă adresată domnului Dan Nechifor, Prefect al județului Botoșani,

psd parl jos

Stimate Domnule Prefect,

In calitate de cetățean al acestei țări, de părinte și de viceprimar al municipiului Botoșani, vă adresez această scrisoare deschisă, prin care vă solicit respectuos să faceți demersuri pentru redeschiderea spațiilor de joacă pentru copii.

Vă adresez din nou întrebările pe care le-am mai formulat, dar care au rămas însă fără răspuns din partea Dumneavoastră:

√ Unde se află adevăratul pericol pentru copiii noștri? În spațiile de joacă, special amenajate pentru cei mici sau în locurile improvizate la care, de nevoie, aceștia apelează? Sunt mai în siguranță copiii noștri când se joacă în parcări?

√ De ce nu se deschid spațiile de joacă în aer liber?! Dacă creșele și grădinițele private s-au deschis și este permisă socializarea copiilor în încăperile acestora, păstrând reguli de distanțare, deși este bine știut că acest aspect este o utopie, de ce sunt ținute închise spațiile de joacă din parcuri, acele locuri destinate copiilor care sunt în aer liber?

√ Care este logica din spate? Domnilor guvernanți, riscuri de îmbolnăvire sunt doar dacă lăsați copiii să se joace? Sau pentru că micuții nu reprezintă interes electoral, nici pe dumneavoastră nu vă interesează dorințele lor?

√ Nu vi se pare nedrept faptul ca spatiile de joaca private funcționează, pe când cele publice, cu acces gratuit, au lacăt pe poartă?

Vă reamintesc că aveți o datorie și față de cei mici și că sănătatea lor emoțională este la fel de importantă ca cea fizică. Oare copiii nu au suferit destul în această perioadă? De ce îi mai stresăm suplimentar interzicându-le accesul la mult râvnitele tobogane și leagăne?

Domnule prefect al județului Botoșani, dacă în alte zone ale țării, cum ar fi București, municipiul Roman, Arad, autoritățile au decis redeschiderea acestor spații de joacă, cred că puteți și dumneavoastră. Haideți să lăsăm deoparte, măcar acum, în al doisprezecelea ceas, interesele politice și să facem o bucurie pe final de vacanță celor mici.

Stimate Domnule Prefect, vă rog să nu lăsați această scrisoare fără răspuns și să acționați, luând decizia de a redeschide spațiile de joacă din Botoșani.

Cu speranță și încredere,

Cosmin Andrei, Viceprimar al municipiului Botoșani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata