VIDEO „Satul sună de colinde”, colind lansat de Dan Doboș în prag de Sărbători 

0 667

Îndrăgitul artist botoșănean Dan Doboș a lansat ieri un colind pentru sărbătorile de iarnă, piesa fiind urcată pe canalul său de Youtube și pe Facebook. În doar câteva ore colinda a fost ascultată și comentată de internauți, semn că artistul este apreciat pentru muzica sa.

Melodia intitulată „Satul sună de colinde” are un mesaj puternic, făcând trimitere la nașterea Mântuitorului Isus Hristos. Videoclipul piesei este filmat într-un decor de poveste în Bucovina pe Rarău. „A fost o perioadă aglomerată dar plăcută pentru că am vrut să fiu alături de public. După spectacolul aniversar al Rapsozilor Botoșani la 50 de ani de activitate mi-am făcut timp și pentru activitatea mea artistică pentru cei care doresc să îl asculte și să îl vadă pe artistul Dan Doboș. Astfel că pe lângă filmările de la diferite emisiuni de la televiziuni centrale am înregistrat acest colind. „Satul sună de colinde” este primul meu colind pe care îl aduc în dar în pragul sărbătorilor de iarnă. 

Vin în fața publicului cu un colind care îmi aduce aminte de copilărie și chiar mă văd cum colindam cu drag pe la casele oamenilor”, a spus Dan Doboș.

Artistul reușește să atingă sufletele oamenilor orice piesă ar interpreta, bucurându-se de un real succes. Astfel într-un an atipic, în pragul sărbătorilor de iarnă care vor fi diferite, Dan Doboș reușește să fie alături de public cu un colind din suflet pentru suflete. Printre proiectele de viitor artistul își dorește să înregistreze și să scoată pe piață un CD cu colinde și un Cd cu cântece religioase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata