VIDEO Primarul Cosmin Andrei dă asigurări că botoșănenii de la periferie vor avea condiții ca în centru

1 1.006

Primarul municipiului Cosmin Andrei a dat asigurări azi că în acest an se va interveni pe o mare parte a străzilor nemodernizate.

Astfel acesta a prezentat lista străzilor pe care se va interveni. In același timp acesta recunoaște disconfortul celor ce locuiesc în zonele respective și le consideră îndreptățite nemulțumirile.

Pentru o parte dintre străzi municipalitatea a semnat contractele pentru începerea lucrărilor.

„Anul acesta va fi un an al asfaltărilor. Se concretizează proiectele pe care le-am pregătit până acum. Am făcut documentații pentru o serie de străzi din municipiul Botoșani, am făcut și licitații iar în acest moment suntem cu unele proiecte în stadiu de emitere a ordinului de începere a lucrărilor”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Edilul a precizat că pentru străzile nemodernizate se va interveni cu împietruiri, până când vor avea loc lucrări de reabilitare. Intervențiile vor avea loc după ce municipalitatea va semna contractul pe următorii patru ani cu firma ce se va ocupa de lucrările de reabilitare și întreținere străzi.

 

1 Comentariu
  1. Platitor de taxe,impozite,roviniete Spune

    Cred ca mai degraba programul e in centru ca la periferie.8_10 strazi din 30 cate trebuie asfaltate mi se pare o gluma.Sunt strazi pe care nu se poate circula de 40_50 de ani si tot se aude ca „vom interveni”sau „asteptam sa primim fonduri”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata