VIDEO Primarul Cosmin Andrei alaturi de viceprimari : „Sper sa facem o echipa foarte buna”

0 292

Primarul Cosmin Andrei a susţinut azi prima conferinţă de presă de după alegerile locale. Alături i-au fost cei doi viceprimari Bogdan Buhăianu şi Liviu Toma.

„Iată suntem la Primăria Botoșani în echipă completă după ce au fost aleși cei doi viceprimari pe care îi cunoașteți, nu este cazul să-i mai prezint. Suntem echipă completă cu viceprimari și cu administrator public în persoana domnului Mircea Magdalena pe care l-am desemnat să ocupe această poziție începând de astăzi. Am venit cu echipa de viceprimari cărora le-am delegat atribuțiile și cu care sper să facem o echipă foarte bună să ducem la îndeplinire ceea ce am promis botoșănenilor pentru că avem așteptări foarte mari”, a spus Cosmin Andrei.

Cei doi viceprimari au primit şi atribuţiile. Astfel Bogdan Buhăianu se va ocupa de întreținerea spațiilor verzi, partea de salubrizare sau biroul de cadastru din cadrul Primăriei Botoșani.

„Există entuziasm în Primărie, există un suflu nou, un suflu de putere de muncă. Sunt convins că alături de dl primar și alături de colegii mei, Mircea Magdalena și domnul viceprimar Toma vom duce la îndeplinire proiectele pe care le avem pentru botoșăneni și vom demonstra că posturile pe care le ocupăm astăzi sunt meritorii și putem să facem treabă pentru Botoșani”, a precizat Bogdan Buhăianu.

Liviu Toma se va ocupa de investițiile pe partea tehnico-edilitare, asistență socială dar și coordonarea activității Poliției Locale.

„Am activat 10 ani în mediul privat și 10 ani în administrația publică locală. Fac parte dintr-o echipă tânără și cred că împreună, prin dialog și prin echilibru, vom reuși împreună cu toți consilierii locali dar și cu specialiștii din aparatul de specialitate al Primăriei Botoșani vom reuși să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor acestui oraș”, a menționat Liviu Toma.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata