VIDEO Prefectul a cerut sistem de supraveghere video în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

0 248

Prefectul județului Dan Nechifor a solicitat municipalității extinderea sistemului de supraveghere video inclusiv în Centrul Vechi și Parcul Tineretului.

Acesta a făcut a trimis o adresă pentru suplimentarea camerelor de supraveghere video din oraș și modernizarea sistemului de supraveghere pentru o mai bună gestionare a fenomenului infracțional și contravențional. „Am reluat o poveste mai veche, dacă nu mă înșel din 2016, la sistemul de supraveghere din municipiul Botoșani. Noi am trimis o adresă cu ajutorul colegilor de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) în baza Legii 333 vizavi de suplimentarea numărului de camere și modernizarea, din punctul meu de vedere, a sistemului de supraveghere video în cele două zone să spunem cu infracționalitate crescută”, a declarat Dan Nechifor.

În același timp Dan Nechifor vrea ca sistemul de monitorizare video să fie interconectat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean. „Un sistem video performant i-ar ajuta foarte mult pe colegii din Inspectoratul Județean de Poliție și pe cei din Poliția Locală în combaterea infracționalității plus că o foarte bună supraveghere ar duce din punctul meu de vedere la scăderea acestor infracțiuni și contravenții”, a precizat prefectul județului Dan Nechifor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata