pas top

VIDEO Predare de stafeta la conducerea ISJ Botosani. Daniel Botezatu: „Sper că vom face ca IŞJ să rămână o instituţie emblematică a judeţului Botoşani”

0 440

De azi educația botoșăneană are un nou șef. Profesorul de istorie Daniel Botezatu a fost numit prin ordin semnat de ministrul educației inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean.

Azi a expirat mandatul de inspector școlar general pentru Gabriel Hârtie, care a avut un contract de management patru ani după ce a obținut postul prin concurs. Predarea mandatului a avut loc azi la amiază în sala de ședințe a IȘJ  și au fost prezenți prefectul Dan Nechifor, care a citit și ordinul de numire, deputatul Costel Șoptică, senatorul Cristian Achiței, inspectorii școlar generali adjuncți Ada Macovei și Paul Octav dar și unii dintre inspectorii școlari. ”Îi urez multă putere de muncă și îmi exprim disponibilitatea ori de câte ori este nevoie și se consideră că este nevoie de ajutorul meu”, a spus Gabriel Hârtie.

Daniel Botezatu revine la Inspectoratul Școlar Județean după ce în perioada 2010 – 2012 a fost  inspector general adjunct. ”Și eu vreau să îi mulțumesc domnului inspector general Hârtie. Ne despărțim în mod amiabil și sunt sigur că nu va fi o despărțire: voi apela la expertiza dumnealui ori de câte ori este cazul, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat poate în perioadele anterioare. Fiecare om care a stat în Inspectorat atâția ani cât a stat în inspectorat domnul Hârtie și a avut și funcție de conducere, un mandat întreg, este clar că dispune de o experiență de care trebuie să ne folosim cu toții spre binele învățământului botoșănean. Deci, domnule general, adio, dar rămâneți cu Inspectoratul! Mă bucur că regăsesc aici colegi din perioada de acum nouă ani când am părăsit IȘJ și trebuie să știți că există viață și după Inspectoratul Școlar. Le spuneam unora „Ce mi-a trebuit acum Inspectorat Școlar?” știind când de greu este să fii inspector școlar general…Cu ajutorul dv-tră să sperăm că vom face ca IŞJ să rămână o instituţie emblematică a judeţului Botoşani…”, a spus Daniel Botezatu.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata