locale psd
locale sus

VIDEO Orașul Săveni va fi racordat la rețeaua de gaz metan. Relu Tîrzioru: „Sperăm ca în cel mai scurt timp cei de la Transgaz să înceapă lucrările”

0 3.968

Vestile bune pentru locuitorii orasului Saveni continua sa vina din partea administratiei locale, dupa mai multe obiective construite si reabilitate in localitate, cel mai recent anunt fiind cel in privinta gazului metan. Relu Tirzioru, primarul orasului Saveni a spus ca oficial proiectul pentru racordarea orasului la retea a intrat in linie dreapta, astfel ca mai este o scurta perioada de timp pana cand lucrarile vor incepe propriu-zis.

Lucrarile la baza sportiva de 1,7 milioane de euro sunt aproape terminate, baza sportiva din milocul orasului fiind la cele mai inalte standarde moderne, atat pentru sportivi cat si pentru spectatori.

Orasul Saveni mai este un exemplu si in privinta energiei regenerabile, fiind unul din primele orase din tara care au un proiect finalizat cu panouri fotovoltaice ce asigura aproximativ 40% din necesarul energiei consumate de institutiile din Saveni, asigurand economii considerabile.

simio cosma

Lucrurile nu se opresc aici. Relu Tarzioru anunta ca investitiile in orasul Saveni continua. De la modernizare urbana, reabilitari ale unitatilor de invatamant, sute de locuri de parcare, inca un bloc ANL si o piata moderna, toate vor creste calitatea vietii locuitorilor orasului Saveni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata